Boğaziçi Ders Özel Ders ve Eğitim Danışmanlık Merkezi Kimdir?

BOGAZİÇİ DERS 27 Şubat 2004 yılında kurulmuştur. Bu özelliğiyle Boğaziçi ders Türkiye' nin ilk özel ders siteleri arasındadır. Örgün eğitimin ilk seçme sınavı olan SBS ve YGS/LYS sınavlarından başlayarak ÜNİVERSİTE lerimizin en zor sınavlarına kadar ÖZEL DERS 'i BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ kalitesiyle sunmakta

KURUMSAL ŞİRKETLER e gurup eğitimleri ve yabancı dillerde özel ders seçenekleri Boğaziçi ders ’in özelliğidir. www.bogaziciders.com sitesi özel ders ilan sitesi değil kurumsal özel ders eğitim ve danışmanlık sitesidir.

ÖĞRETMEN KADROMUZ un genişliği Boğaziçi ders'i Türkiye'nin en kapsamlı özel ders sitesi yapmaktadır. Olimpiyatlarda ve yarışmalarda madalyalı öğrenciler ile YGS-LYS ve YDS' de dereceli öğrenciler Bogaziciders’in seçkin öğretmen kadrosunu oluşturmaktadır. Yüzlerce kişilik öğretmen kadromuzun çoğu Boğaziçi Üniversitesinde okumakta olan öğrenciler ve bu üniversiteden mezun olmuş deneyimli kişilerdir.

AYRINTILI ÖĞRETMEN PROFİLİ nin öğrenci ve veliye sunulması Bogaziciders’in özen gösterdiği hizmetidir. Özel ders almak istediğiniz ideal öğretmen profilini; öğretmenlerimizin özgeçmişleri, başarıları ve sosyal etkinlikleri sayfalarca oluşturup size sunmaktadır.

ÖZEL DERS KATEGORİLERİ nde Türkiye’nin en geniş özel ders seçenekleri ile hizmet vermektedir.  İlköğretim (SBS), Ortaöğretim (YGS/LYS), Yabancı Dil (İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Çince, Rusça), Üniversite (Calculus, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, İşletme) derslerinden özel ders verebilen kurumdur.

MİSYONUMUZ

Öğretmen - öğrenci ilişkisi içerisinde özel ders seviyesinde sunmak. Birebir eğitim ile öğrenci eksiklerini en hızlı ve etkili sıcak bir yolla ülkemizde gidermeye çalışmak.

VİZYONUMUZ

Örgün eğitimin her seviyesinde ve kurumsal şirketlerin ihtiyaç duydukları alanlarda birebir öğretimi geliştiren lider kuruluş olmak.

Bu kategorideki diğerleri: Boğaziçi Ders Üyelik Sözleşmesi »

Talep Formu

Bizimle İletişime Geçin

Talep Formu.
Adınız Soyadınız(*)

E-mail(*)

Telefon(*)
Sadece numara giriniz (ülke kodlarının başında + kullanmayınız)

Talep Edilen Ders(*)

Seviye(*)

Ders Tipi(*)

(*)

Verdiğiniz bilgiler ışığında eğitim danışmanlarımız sizi arayacaktır. İlginizen dolayı teşekkür ederiz.